Klassefest 2.B

Søndag d. 29. november havde forældrerådet i 2.B arrangeret en klassefest.

Dagen startede med et kort møde blandt forældrene for at tale om fremtidige arrangementer som kan fremme samarbejdet mellem forældrene internt i klassen og dermed også støtte elevernes trivsel i skolen. Vi aftalte at afholde forældreeftermiddage, udflugter og turneringer med et socialt formål for klassens børn.

Fremmødet var dejligt stort, næsten alle forældre var mødt op, og stemningen var rigtig god.

Alle forældre havde medbragt en ret til en fælles buffet og forældrerådet havde også bagt kage. Efter den fælles spisning havde vi arrangeret quiz for børnene, som naturligvis fik diplomer for deres fremragende indsats.

Der var stoledans, først for eleverne og derefter for fædrene. Det var skønt at se så mange fædre kaste sig ud i dansen, børnene morede sig gevaldigt da de så deres fædre danse.

Dagen sluttede af med et klassebillede af forældrene.

Det var glædeligt at så mange kom til klassefesten, vi havde en rigtig dejlig dag sammen og vi glæder os til næste gang. Tusind tak til alle forældre og børn i 2.B som kom og bidrog til den gode dag.

Salix 037 Salix 051 Salix 041 Salix 029 Salix 027 Salix 025

Skills